Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2020-04-08
Senast uppdaterad: 2020-04-09

Saker att göra hemma i påsk

För att minska spridningstakten av coronaviruset rekommenderar Folkhälsomyndigheten att avstå från onödiga resor, för din och andras skull. Men du behöver inte ha tråkigt för att du är på hemmaplan i påsk!

Det finns aktiviteter som du kan göra utomhus, samtidigt som du håller nere dina fysiska kontakter. Tänk bara på att hålla avstånd till varandra!

I vår kommun finns mycket att uppleva och den kommande påsklovsveckan ser dessutom ut att bjuda på en hel del fina solchanser! Packa picknickkorgen och ge dig ut till något av kommunens smultronställen!

Hitta ditt smultronställe på www.vastsverige.com/gotaalv Länk till annan webbplats.

Tips på kul för hela familjen

I Lödöse finns en ny, stor lekpark vid Lindvägen. Vissa delar är anpassade för små barn och andra för större barn. Lekplatsen har känslan av en skogslekplats. Ta med barnen så får de leka loss!

Vackra Ströms slottspark passar fint för promenader och du kan grilla på iordninggjorda grillplatser. Här finns också ett utegym, varför inte passa på att träna när du ändå är ute?

Föredrar du att stanna i soffan i stället? Då kan ett tips vara att beställa en take-awaykasse med härlig påskläsning från biblioteket.


Från och med skärtorsdag kan barn 8-12 år hämta hemliga uppdrag på biblioteket i Lilla Edet. Det finns fyra olika uppdrag med hemligt innehåll, det är uppgifter som har med böcker, film och bibliotek att göra. Alla som utfört alla uppdrag får en belöning!

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »