Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2022-01-18
Senast uppdaterad: 2022-01-18

Säkra affären med rätt kompetens – digital workshop med Business Region Göteborg

Föreläsare Anna-Lena Johansson, verksamhetsstrateg kompetensförsörjning och regionalt samarbete, Business Region Göteborg.

Föreläsare är Anna-Lena Johansson, verksamhetsstrateg kompetensförsörjning och regionalt samarbete, Business Region Göteborg.

Den snabba teknikutvecklingen och digitaliseringen gör att vi står inför nya sätt att arbeta - och den utvecklingen har påskyndats under pandemin. Det ställer krav på ny kompetens och kräver mycket av såväl ledarskapet på företag som av själva organisationen. Vet du vilken ny kunskap ditt företag måste utveckla eller anställa för att vara konkurrenskraftigt de närmaste åren?

Omvärldsbevakning och trendspaning är oerhört viktigt för att kunna kika runt hörnet och för att kunna ha koll på kraven som en nära framtid ställer. Lika viktigt är det att arbeta strategiskt med sin kompetensförsörjning. Därför har Business Region Göteborg, BRG, tagit fram en digital workshop där du får bekanta dig med ARUBA. Det är en enkel modell för att attrahera, rekrytera, utveckla, behålla och avveckla kompetens. Workshopen äger rum eftermiddagen måndag 7 februari och är kostnadsfri.

Workshopledare är Anna-Lena Johansson, verksamhetsstrateg kompetensförsörjning och regionalt samarbete, Business Region Göteborg.

Vänder sig mot företag med 5-250 anställda

Workshopen riktar sig till företag med 5-250 anställda i Göteborgsregionens kommuner.


För att kunna tillgodogöra dig workshopen har du en ledarroll och arbetar med kompetensförsörjningsfrågor på ditt företag. Delta gärna två personer från varje företag för bästa resultat!

Datum: Måndag 7 februari
Tid: Kl. 13.00–16.30
Plats: Digitalt
Pris: Kostnadsfritt

Läs mer och anmäl dig på Business Region Göteborgs webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »