Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2019-02-04
Senast uppdaterad: 2019-02-08

Snart är det dags för sportlov!

Hela sportlovsveckan är fylld med spännande och roliga aktiviteter för alla åldrar. Lovet pågår under perioden 10 – 17 februari.

Vad sägs om att prova på trådslöjd, tennis, åka skridskor, göra ditt eget slime eller uppleva hur det är att kasta lasso? Detta och mycket mer har du chans att vara med på under lovveckan.


Laserdome i Lilla Edet och Lödöse

Missa inte möjligheten att spela laserdome eller vara med i Star Wars Jedi Challenges! Måndag 11 februari i Lilla Edet och tisdag 12 februari i Lödöse. Idrottshallarna kommer fyllas med utrustning och förvandlas till riktiga laserdomhallar. I nära anslutning pågår samtidigt Star Wars Jedi Challenges (Augmented Reality).

Tips! Ta med fika och var med både på Laserdome och Star Wars Jedi Challange. Aktiviteterna pågår samtidigt i lokaler i anslutning till varandra. Drop in på båda aktiviteterna mellan klockan 12–17 och är för dig 8 år och uppåt.


Kändisar på besök

Är du en dinosaurieälskare får du inte missa dinosaurieexperten Sarah Sheppards besök på biblioteket. Hon kommer ha med sig dino-bajs och en riktig dinosaurie-tand!
Till biblioteket kommer även Henrik Jonsson, serietecknare och illustratör till den populära bokserien PAX. Han kommer berätta om hur han startade sin karriär och även bjuda på live-serieteckning.


Se hela programmet och läs mer på lillaedet.se/sportlov Öppnas i nytt fönster.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »