Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-12-03
Senast uppdaterad: 2018-12-03

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund söker brandman i beredskap

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund område Lilla Edet söker kvinnor och män som vid sidan av sitt ordinarie arbete vill göra en viktig samhällsinsats som brandman i beredskap. Är du personen de söker? Eller känner du någon som skulle passa för arbetet? Välkommen på informations- och prova-på kväll på brandstationen i Lilla Edet 12 december.

Vi söker dig som vid sidan av ditt ordinarie arbete vill göra en viktig samhällsinsats. Att vara brandman i beredskap, eller som det förr hette – deltidsbrandman, innebär att du vid sidan av ditt ordinarie arbete har beredskap efter ett varierande schema. Vi försöker att anpassa beredskapen efter dina önskemål.

Ett mångsidigt och spännande jobb

Brandman i beredskap är ett givande, spännande och mångsidigt jobb. Du kommer i kontakt med människor i olika situationer, du arbetar tillsammans med kollegor i ett lag och får ett väldigt varierande arbete.

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbunds webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om hur det är att arbeta som brandman i beredskaplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, vilken utbildning du får och mycket annat! Du är dessutom alltid välkommen att ringa, så förklarar vi mer.

Är brandman i beredskap något som kan passa dig eller någon du känner? Vi söker kontinuerligt efter brandmän i beredskap. Vill du bli en av oss? Tveka inte utan skicka in en intresseanmälan!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Informations- och prova-på-kväll på brandstationen i Lilla Edet

Onsdag 12 december har Räddningstjänsten informations- och prova-på-kväll på brandstationen i Lilla Edet kl. 15.30-17.30. Välkommen till Mårten Torsgatan 23, Lilla Edet.

 

Hoppas vi ses!

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »