Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2016-07-20
Senast uppdaterad: 2016-07-20

Sommaraktiviteterna pågår för fullt

En av sommaraktiviteterna var kanotpaddling.

Sommaren är i full gång och så är även sommarens aktiviteter för dig som är ung i kommunen. Det har bland annat varit aktiviteter som kanotpaddling, såpafotboll och lajv. Än återstår många långa härliga dagar under sommaren som är fulla av aktiviteter som bland annat filmtävling, fotbollstrollare på besök, trolleriskola och sommarlajv. Du hittar alla aktiviteter på lillaedet.se/sommaraktiviteter.

Under veckan var Fritidsgården Hjorten ute på kanotpaddling. 29 barn tillsammans med vuxna fick möjligheten att njuta av en heldag vid Väktorsjöarna.
 
— Vädret var perfekt när vi var ute. Vår färd gick över Lille Väktor vidare genom vass och näckrosor och vidare. Alla som deltog var överens om att det här var något vi måste göra om! Vi fick låna flytvästar av Fritidsbanken i Trollhättan, berättar Pernilla Fredholm från Hjärtum IS.

Felicia Magnusson och Filip Nordsäter leder IK Bergaströms aktiviteter.

Såpafotboll vid Fuxernas gräsplan


Fler aktiviteter har pågått runtom i Lilla Edets kommun. Bland annat var det häromdagen dags för såpafotboll vid Fuxernas gräsplan och där var det fullt drag eller rättare sagt fullt glid under vårt besök. Felicia Magnusson och Filip Nordsäter är de som har hand om aktiviteter som IK Bergaström anordnar under sommaren. Aktiviteterna pågår måndag-fredag och har olika teman varje gång.  
 
— Det är olika många barn vid varje tillfälle men hittills har kvällarna på fritidsgården varit populärast, säger Felicia Magnusson.
 

Besök av lajvverkstaden på Lilla Edets bibliotek


Det har även pågått ett Harry Potter-inspirerat lajv på Lilla Edets bibliotek. På plats under det levande rollspelet som arrangerades av LajvVerkstaden var bland annat häxor, trollkarlar och andra karaktärer.
 
Läs mer om sommaraktiviteterna som arrangeras av Lilla Edets kommun tillsammans med föreningar i kommunen.
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »