Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2014-08-04
Senast uppdaterad: 2014-08-05

Sommarmusik på Ljudaborg

Under sommaren arrangeras tre musikkvällar på Ljudaborg i Lödöse. Entrén kostar 100 kr (barn 0-16 år gratis) och biljetter går att köpa vid Ljudaborg från kl. 17.30 de aktuella datumen (endast kontant). Förköpsbiljetter hittar du på biblioteken i Lilla Edet och Lödöse. Det finns möjlighet att köpa fika under kvällarna.

» The Goodbye Girls

- onsdag 30 juli, kl 18.30
Sommarmusiken på Ljudaborg i Lödöse inleds i år av The Goodbye girls - en mix av bluegrass, amerikansk old time, egna kompositioner och folkmusik från Kanada och Sverige. Arrangeras i samarbete med Kultur i Väst.

» Vier Brillen

- torsdag 14 augusti, kl. 18.30
Torsdag 14 augusti gästas vi av den gulklädda visgruppen Vier Brillen, som består av fyra eller fem eller sex unga män från Hisingen. Svängiga visor för glada människor. Underfundiga rim och oväntade poänger. Musik och texter i Hasse & Tages och Povel Ramels anda. Rim som verkligen rimmar. Arrangeras i samarbete med Musikcentrum Väst.

» Christina Kjellsson

- torsdag 28 augusti, kl. 18.30
Sommarens sista musikkväll gästas vi av vissångerskan Christina Kjellsson. Med sin unika språkbehandling och yviga musikalitet är hon en mycket uppskattad låtskrivare och liveartist. Stabila textbyggen med pricksäkra formuleringar på toppen. Intelligenta betraktelser med en subtil underfundighet man ibland inte blir varse förrän efter ett par lyssningar. Arrangeras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Stödföreningen för Lödöse museum.

Varmt välkomna!

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »