Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-03-09
Senast uppdaterad: 2018-03-09

Ta chansen att synas under festivalen UKM - Ung Kultur Möts!

Är du 13-20 år och vill stå på scen, visa din konst i ett galleri eller visa upp någon annan typ av kultur? Under UKM-festivalen (Ung Kultur Möts) får du den möjligheten. Lördag 21 april hålls festivalen i Folkets Hus i Lilla Edet. Anmäl dig senast 12 april. 

UKM är en festival och mötesplats för alla unga mellan 13-20 år som sysslar med någon form av kultur. Här träffar du likasinnade, får galna idéer och knyter nya kontakter. En jury utser ett antal bidrag som går vidare till en regional festival i Nödinge i maj och några av dessa bidrag går sedan vidare till en riksfestival.

Anmäl dig till UKM senast 12 april

Vem som helst mellan 13-20 har möjlighet att delta i UKM. Det enda som behövs är någonting du är stolt över och vill visa upp för någon. Det kan vara allt från sång, film, konst, cirkuskonster, foto, graffiti, måleri, magi eller något helt annat!

Anmäl dig senast 12 april. Läs mer om UKM och gör din anmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangeras av unga

UKM arrangeras av Lilla Edets kommun i samarbete med Ale kommun och Kungälvs kommun. 

De som jobbar med UMK-festivalen i Lilla Edet är ett 20-tal ungdomar från årskurs 7-9. De arbetar med detta som en del i kulturarrangörs- och entreprenörsutbildningen Ung Festivalarrangör som Lilla Edets kommun håller i.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »