Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2017-11-21
Senast uppdaterad: 2017-11-21

Teaterföreställning av Fuxernaskolans tredjeklassare – Hej Spejs

Årskurs 3 på Fuxernaskolan har arbetat med en teaterpjäs, Hej Spejs, under några veckors tid. På torsdag kväll är det dags för föreställning och mingel dit föräldrar och syskon är välkomna.

Planeter, raketer och rymdvarelser - fantasin har fått flöda fritt när årskurs 3 på Fuxernaskolan har arbetat med teaterföreställningen Hej Spejs. På torsdag kväll är föräldrar och syskon inbjudna för att gå på föreställningen och mingla en stund innan.

Väcker intresse och kreativitet

Lotta Hyvlander, klassföreståndare för klass 3A, berättar att teatern spänner över flera olika ämnen i undervisningen. Under ämnet NO har undervisningen handlat om rymden. Kombinerat under bild- samt musikundervisningen har eleverna satt ihop teaterföreställningen och målat kulisser, tillverkat rekvisita och övat in musik och sång.— Det är så härligt att se eleverna, de går in i ett rum med tyg, papper, lim och häftklammer och kommer ut i de mest fantasifulla kreationer man kan tänka sig! Eleverna tycker verkligen att det är jättekul att arbeta med teaterpjäsen, det väcker deras intresse och nyfikenhet och de är väldigt kreativa!
Under veckan får eleverna i låg- och mellanstadiet i Fuxernaskolan se pjäsen innan det är föräldrarnas tur.
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »