Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2021-03-24
Senast uppdaterad: 2021-03-24

Välkommen till digitalt föräldracafé

Det är härligt att ha en tonåring som är på väg in i vuxenlivet, men det skapar också en mängd frågor för dig som är eller ska bli tonårsförälder. Nu har du chansen att prata och lyssna på andra i samma situation - välkommen till vårens sista digitala föräldracafé med tema våld.

Föräldracaféerna ger dig inspiration, kunskap och större insikt om tonåringars livssituation och livsmiljö i Lilla Edets kommun. Träffarna ger också dig som har en tonåring hemma en möjlighet att träffa de som arbetar med ungdomar i kommunen och samtidigt prata och diskutera med andra vuxna i samma situation.

– Vi vill tillsammans med er vårdnadshavare ge varandra tips och idéer för att göra tonåren till en positiv tid för både ungdom och vårdnadshavare. Träffarna är en dialog med både fakta och skratt, säger Elisabeth Persson, gruppledare för ungdomsteamet.

Anmälan

Välkommen att anmäla dig till vårens sista digitala föräldracafé, det är kostnadsfritt!


14 april: Ungdomars verklighet – om våld Länk till annan webbplats.

 

Denna kväll gästar både ungdomsmottagningen och polisen oss! Det finns endast ett fåtal platser kvar, eftersom de som bokade in sig när föräldracaféerna fick ställas in i höstas har förtur.

Arrangörer

Föräldracaféet är ett samarbete mellan socialtjänsten, Fuxernaskolan, ungdomsmottagningen, ungdomsteamet och Nya skolan.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »