Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2015-05-07
Senast uppdaterad: 2015-05-07

Vårlunch på Träffpunkt Hägern

Laxmousse med räkor, kalvstek med bland annat rödvinssås, minimorötter, kulpotatis och sockerärtor samt choklad- och vaniljpannacotta med hallonsås stod på menyn när en vårlunch serverades på Träffpunkt Hägern. Till lunchen var de som bor på trygghetsboendet Hägern, sociala teamet, anhörigstödet och de som ofta äter lunch i matsalen på Hägern bjudna.

Mariette Axelsson Horst, kostchef på äldreomsorgen i kommunen, är den som kommit på idén med en 3-rätters lunch. Det för att anordna något fint för de äldre både på Hägern och på äldreboendena i kommunen. Det brukar vara en höst- och vårlunch varje år.

— Förra gången det var en liknande lunch var det 21 stycken som åt, idag är det mer än dubbelt så många. Hela 52 personer kommer, berättar Åsa Svanberg-Sand, frivilligsamordnare i Lilla Edets kommun.

Vid kaffet underhöll "Två Lika" Från Trollhättan, uppträdandet sponsrades av Lions i Lilla Edet.

Åsa Svanberg-Sand tillsammans med några av besökarna till vårlunchen.

Besökare till lunchen


Några av de som besökte lunchen var Ove Eriksson, Curt Johansson, Inger Johansson, Gunnar Johansson och Raine DeBoer som var där som anhörig. De var alla rörande överens om att detta är en festlig tillställning som är trevlig att gå på.

— Underbart att se alla trevliga människor, säger Curt Johansson.

Inger Johansson fortsätter med säga att hon tycker det är jätteroligt att sådana här evenemang ordnas och att de är med på så många aktiviteter som hinns med.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »