Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2019-03-28
Senast uppdaterad: 2019-03-28

Varmt välkommen till invigning och öppet hus i LEVA-huset!

Individ- och familjeomsorgens öppenvård bjuder in till invigning av nya lokaler i LEVA-huset i centrala Lilla Edet onsdag 10 april kl. 15-18. Alla är välkomna!

Socialtjänstens öppenvård, det vill säga utförarverksamheterna familjepedagoger, boendestödjare, dagverksamheten Borgen samt Trampolinen flyttade i mars från kommunhuset till LEVA-huset på Göteborgsvägen 37. Nu är det dags för invigning och öppet hus i de nya lokalerna med bandklippning och tårtkalas. Alla är varmt välkomna!

För en mer avslappnad miljö

– Genom att lokalisera öppenvården utanför kommunhuset och utforma en mer avslappnad inomhusmiljö hoppas vi att kommuninvånarna ska känna sig mer bekväma med att söka råd och stöd hos oss. Min förhoppning är också att detta ska leda till att fler personer och familjer ska ta kontakt med oss i ett tidigare skede än de gör idag. Det skulle kunna innebära stora vinster både för den enskilda individen och samhället i stort, säger Emil Gusteus, chef för öppenvårdsenheten, Lilla Edets kommun.

Träffpunkten Borgen blir AktivitetsCentrum

I samband med att socialtjänstens dagverksamhet flyttar till de nya lokalerna byter den namn från Träffpunkten Borgen till AktivitetsCentrum. Även Trampolinen, en verksamhet som bygger på samverkan mellan Lilla Edets kommun, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan finns numera på den nya adressen.

Invigningsprogrammet

Onsdag 10 april kl. 15 är det bandklippning i AktivitetsCentrums lokaler. Därefter bjuds det på tårta och öppet hus för dem som vill se lokalerna och prata med öppenvårdens personal.

Kuriosa

Namnet LEVA-huset bygger på en förkortning av Lilla Edets öppenvård och AktivitetsCentrum.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »