Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2017-10-17
Senast uppdaterad: 2017-10-16

Varmt välkommen till Öppet Hus på Träffpunkt Lödöse

Sanna Hedberg och Åsa Svanberg-Sand välkomnar till Öppet Hus på Träffpunkt Lödöse.

Torsdag 26 oktober bjuder Träffpunkt Lödöse in till Öppet Hus. Då kan du ta del av det stora utbudet av aktiviteter som ger dig en trevlig och aktiv vardag. Denna dag får du också möjlighet att möta representanter från bland annat PRO, SPF, Studieförbundet Vuxenskolan, Anytime Fitness, räddningstjänsten och polisen.

För att uppmärksamma alla pensionärer och daglediga i området om vad träffpunkten kan erbjuda i form av hälsofrämjande aktiviteter för äldre arrangerar Träffpunkt Lödöse nu Öppet Hus där alla är välkomna.
Bingo, dans, gympa och bakgrupper är några av aktiviteterna som brukar finnas på programmet. Här kan man också snickra, måla och påta i trädgården med mera.
– I aktiviteterna deltar man efter sina egna förutsättningar. Hit kan man också bara komma och ta en kaffe eller träffa en vän, man behöver inte nödvändigtvis delta i de arrangerade aktiviteterna, säger Sanna Hedberg, aktivitetssamordnare på Träffpunkt Lödöse.Sedan Träffpunkt Lödöse, efter ett politiskt beslut, öppnade i maj 2016 har där även erbjudits ett SPA-rum.
– Detta är mycket uppskattat. Här kan de äldre bland annat koppla av och må bra i SPA-badkaret med massagestrålar eller i massagestolen, berättar Sanna Hedberg.

För en aktiv vardag

– En del tycks tro att detta bara är för dem som bor på Solängs äldreboende, men så är det inte, till Träffpunkt Lödöse är alla välkomna. Dessutom har vi öppet stora delar utav dagen så det är bara att komma förbi, säger Åsa Svanberg-Sand, frivilligsamordnare.Till Träffpunkt Lödöse ska man komma för att få en aktiv vardag tillsammans med andra människor och hitta nya vänner.– Det finns ingen anledning att sitta hemma och ha tråkigt, konstaterar Åsa Svanberg-Sand med ett leende.

Vad händer under Öppet Hus?

Förutom att informera dig om vad Träffpunkt Lödöse kan erbjuda just dig får du också under Öppet Hus torsdag 26 oktober kl. 11-13 möjlighet att möta representanter från PRO, SPF, Studieförbundet Vuxenskolan, Anytime Fitness, Räddningstjänsten samt vårdcentralen. Kommunen bjuder under dagen på kaffe, shots, frukt och hembakat. Välkommen!


När: Torsdag 26 oktober, kl. 11-13.
Var: Träffpunkt Lödöse, Soläng, Sankta Birgittas gata 1, Lödöse

Läs mer om Träffpunkterna i Lilla Edets kommun på lillaedet.se/dagverksamhetöppnas i nytt fönster
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »