Vattnet avstängt 26 januari på Skansgatan, del av Klostergatan, Fornäng, Långgatan, Eriksgatan, Magnusgatan, Knutsgatan, Vallgatan samt del av S:t Peders väg i Lödöse

På grund av underhållsarbete kommer vattnet att stängas av torsdag 26 januari kl. 08.00 och fram till sen eftermiddag/kväll, eventuellt längre.

Nivå: Vattenavstängning. Status: Planerad

I samband med underhållsarbete av kommunens vattenledning behöver enheten för vatten och avlopp göra en avstängning av dricksvattnet på Skansgatan, del av Klostergatan, Fornäng, Långgatan, Eriksgatan, Magnusgatan, Knutsgatan, Vallgatan samt del av S:t Peders väg i Lödöse.

Tappa därför upp dricksvatten i dunkar och förvara i kylskåp. Du kan också tappa upp vatten i hink eller dunk som du kan använda till att spola i toaletten.

Vattentank finns uppställd på parkeringen på torget längs med Långgatan. Där kan du hämta en mindre mängd vatten. Ta med egen dunk.

När vattnet åter är påkopplat kan det vara missfärgat. Missfärgningen består av avlagringar från vattenledningen och är helt ofarlig. Spola till dess att vattnet är klart igen, cirka 30 minuter.

För mer information, kontakta

Jan Erlandsson, produktionsplaneringsledare
Telefon: 0520-65 95 67
E-post: jan.erlandsson@lillaedet.se

Felanmälan dagtid

Kommunens växel: 0520-65 95 00
Medborgarservice: 0520-65 95 20

Felanmälan kvällar och helger

SOS Alarm telefon: 031-703 16 95

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Trafik och infrastruktur

Kontakt

Senaste nyheterna


  • Bilden visar personal från hemtjänsten som äter tårta tillsammans.

  • Idag firar vi hemtjänstens dag!

    Idag, 27 januari, är det hemtjänstens dag. Det firar vi med tårta till alla våra fantastiska medarbetare inom hemtjänsten!
  • Färger uttryckta på en paljett