Lilla Edets kommun - startsida

Soläng

Soläng ligger vackert beläget i Lödöse, södra delen av Lilla Edets kommun som är förknippat med vatten och vacker natur. På Soläng finns det 51 lägenheter fördelat på sex enheter med olika inriktningar.

Här finns tre korttidsplatser för kombinerad rehabiliteirng och växelvård, två enheter som riktar sig mot demensproblematik och en enhet som vänder sig till äldre personer med psykiska problem.  I bottenplanet har vi lokaler som gemensamt kan utnyttjas till aktiviteter.

Boendemiljö


Lägenheterna är på ca 30 kvm och har hygienutrymme med toalett, tvättmaskin och torktumlare. För att skapa trivsel möblerar du lägenheten med egna möbler.

Aktiviteter


Soläng har en dagverksamhet för de hyresgäster som bor i huset. Personer som inte bor på Soläng är också välkomna till dagverksamheten. Dagverksamheten har aktiviteter som passar deltagarnas intressen och förmågor. Vi arbetar i olika teman, passande årstiderna. Vi samverkar också med frivilligorganisationer som hjälper till med olika aktiviteter som café med musikunderhållning.
Senast uppdaterad: 2020-09-14
Sidansvarig: Erica Suraiya
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »