LEADER-projektet pilgrimsleden Göta älv

Lilla Edets kommun är nu projektägare för LEADER-projektet pilgrimsleden Göta älv. En arbetsgrupp är kopplad till projektet och i deras arbete ingår att vidareutveckla vandringsturismen och stötta företag kopplat till den. Projektmedlemmarna är ett team med passion för vandring och redo att stötta dig som är företagare!

Arbetsgruppen har samlat aktörer från Göteborg upp längs Göta älv och hela vägen till Vänersborg. Det är en styrka och också något som kan komma många till gagn.

Bakom satsningen står tillsammans kommunerna, Västkuststiftelsen, Turistrådet Västsverige, Förvaltningen för kulturutveckling, Svenska kyrkan med flera. Var och en bidrar med sitt respektive fokus för att utveckla och kvalitetssäkra hållbara leder i Västsverige.

Utbildnings- och inspirationsträffar

Arbetsgruppen för pilgrimsleden Göta älv erbjuder utbildnings- och inspirationsträffar. Under utbildnings- och inspirationsträffarna bjuds gästföreläsare in och det finns så klart också möjlighet att nätverka med övriga deltagare!

Gå med i Facebookgruppen Pilgrimsutvecklare Göta älv Länk till annan webbplats. för att se datum för inspirationsträffar, innehåll och för att anmäla dig. Du kan också ta kontakt med projektledare Alexander Andreasson direkt på telefon 073-530 56 52.

Varmt välkommen oavsett på vilken nivå och hur just du vill engagera dig!

Återinvigningar i vår – en chans för ditt företag att synas

I maj-juni planeras för återinvigningar av nya etapper av leden genom bland annat Lilla Edets kommun. Då finns det också goda möjligheter för dig som är företagare att kunna synliggöra ditt företag i samband med marknadsföringen av återinvigningarna. Ta kontakt med projektledare Alexander Andreasson för mer information.

Länkar

Pilgrimsleden Göta älvs webbplats Länk till annan webbplats.
Pilgrimsleden på Facebook Länk till annan webbplats.
Facebookgrupp för pilgrimsentreprenörer Länk till annan webbplats.
Diskussion och inspiration, Facebookgrupp Länk till annan webbplats.
Vandringsleder i Lilla Edets kommun Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Hjälpte innehållet på den här sidan dig?