Lilla Edets kommun - startsida

Daglig verksamhet

I daglig verksamhet får personer med en funktionsnedsättning inom personkrets 1-2 enligt LSS-lagen hjälp och stöd att arbeta. Verksamheten utformas utifrån ditt individuella behov och ska vara meningsfull, erbjuda dig stimulans, utveckling och gemenskap efter önskemål.

Det finns flera dagliga verksamheter i kommunen: Sinnescentrum, Praktikteamet, H-huset och P-husets tvätteri.

Sinnescentrum finns på Älvkullen i kommunhuset och är inriktad mot aktivitet och sinnesupplevelser som utgår från att vara här och nu i stunden.

Praktikteamet har hand om daglig verksamhets butik som ligger mitt i centrum av Lilla Edet. I butiken säljs bland annat möbler som Praktikteamet har restaurerat, inredning och presentartiklar.

Daglig verksamhets butik ligger på Göteborgsvägen 26, Lilla Edet. Öppettider är: måndag-fredag, kl. 9-15. Med reservation för ändringar, se anslag på dörr. I Medborgarservice i kommunhuset säljs ett urval av Praktikteamets produkter, finns att se i en glasmonter. Betalning sker via swish.Vissa av de som har daglig verksamhet kan även ha praktik på andra arbetsplatser.

H-huset har en inriktning på hälsa och hantverk. Erbjuder ett brett utbud av aktiviteter inom kultur, skapande och natur. H-huset har sina lokaler på Järnvägsgatan intill Fuxernaskolan.

P-husets tvätteri är en integrerad verksamhet på Pilgårdens äldreboende på Ström. Arbetetsuppgifterna består bland annat av att tvätta personalens arbetskläder. Här tillvarkas också ett naturligt sköljmedel som sedan säljs i Praktikteamets butik.
Senast uppdaterad: 2019-11-15
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Erica Suraiya


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »