Lilla Edets kommun - startsida

Interkulturella aktiviteter

Genom att arrangera interkulturella aktiviteter strävar Lilla Edets kommun efter att bidra till ett ömsesidigt utbyte av, förståelse för och kunskap om olika kulturer och språk. I det arbetet samarbetar vi med externa aktörer som studieförbund, föreningar, företag och volontärer.

De interkulturella aktiviteterna är inställda tills vidare

Som en försiktighetsåtgärd för att minska risken för smittspridning av coronaviruset har Lilla Edets kommun beslutat att tillfälligt pausa icke nödvändiga aktiviteter.

 

Du hittar mer information om hur kommunen arbetar kring coronaviruset/sjukdomen covid-19 lillaedet.se/corona Länk till annan webbplats.

Aktuella interkulturella aktiviteter

 

Sportskolan

I Sportskolan är alla barn från 6 år och uppåt i Lilla Edets kommun välkomna att, tillsammans med sina föräldrar, testa på olika fysiska aktiviteter. Sportskolan för familjer arrangeras genom ett samarbete mellan kommunen, studieförbundet SISU Idrottsutbildarna och flertalet idrottsklubbar i kommunen.

 

Satsa på din förmåga

En utvecklande kurs för att stärka kvinnor. Kursen rymmer ett antal workshops och ledda gruppsamtal. Kursen Satsa på din förmåga arrangeras i samarbete med studieförbundet Vuxenskolan.

 

Work & Makerspace Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En mötesplats för social, hållbar och textilt skapande hos Lilla Edets kommuns Work- & makerspace. Här lär vi oss att återbruka, laga och lappa saker tillsammans samtidigt som vi umgås och har trevligt.

 

Fler aktiviteter hittar du i evenemangskalendern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Klicka på det datum du är intresserad av eller scrolla i evenemangslistan.

Senast uppdaterad: 2021-06-10
Sidansvarig: Erica Suraiya
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »