Kulturonsdag: Författarbesök av Lars Wilderäng

En man utomhus framför en bro. Omgivningen är mörk och himlen är mulen.

Fotograf: Sören Håkanlind

Välkommen till Kulturonsdag där vi får lyssna till författaren, bloggaren och föreläsaren Lars Wilderäng.

Lars Wilderäng har tidigare arbetat inom IT-branschen, men ägnar sig nu helt åt skrivandet. Hans stora intresse för politik och samhällsfrågor lyser igenom i alla hans framgångsrika böcker. 2019 vann han Stora ljudbokspriset med Höstsol. Film-, tv- och spelrättigheter har sålts till nio av hans titlar och han har sålt i över 700 000 exemplar. Kungshjärta är hans elfte roman och den andra i en ny thrillerserie.

Vi har haft förmånen att ha haft Lars Wilderäng på besök på Lilla Edets bibliotek för några år sedan när han var aktuell med preppingboken Är du förberedd som han skrev tillsammans med sin fru Lena Wilderäng.

Välkommen till en intressant och spännande Kulturonsdag!

Evenemanget anordnas med stöd av Västra Götalandsregionen.

• Biljetterna är gratis men du bokar din plats via billetto.se.

Evenemanget är en del av kulturonsdag – en serie kvällsarrangemang med ett brett och varierat utbud av kulturaktiviteter. Alltid kl. 18.30 i Kulturhuset Eden. Kostnadsfritt, men du behöver boka din biljett via Billetto. Fika finns att köpa. Välkommen!

Läs mer och se hela programmet via länken nedan.

Plats: Stora salongen, Kulturhuset Eden, Göteborgsvägen 61, Lilla Edet

Arrangör: Lilla Edets kommun, Biblioteket

Evenemanget är kostnadsfritt men anmälan krävs. Se evenemangsinformationen.

• Två män i vita skjortor står framför en mörk bakgrund. En av männen håller en gitarr i handen
  • Grafik med texten Fika med Julia och Frej
  • Vier Brillen, fem män i gula T-shirtar rider på en röd ko. I bakgrunden Eriksbergskranen.