Föreläsning med Kalle Norwald om sexuellt och digitalt våld

Bilden visar ett foto på Kalle Norwald

Kalle Norwald, känd från TV-programmet ”Gift vid första ögonkastet” i SVT, föreläser torsdag 24 november kl. 18.00-20.30 i Kulturhuset Eden. Han berättar om sina erfarenheter av sina år på Akutmottagningen för våldtagna på Södersjukhuset i Stockholm och om forskningsläget om sexuellt våld. Han pratar också om ungas utsatthet på nätet.

Du behöver boka din gratisplats till föreläsningen. Det kan du göra på två olika sätt:

Boka din gratisbiljett på billetto.se. Då får du din biljett direkt till din e-post.

Du kan också boka genom att ringa till Medborgarservice på 0520-65 95 20. Om du ringer behöver du inte hämta upp någon biljett, utan när du kommer till bion i Kulturhuset Eden checkar vi av dig i bokningslistan.

Om Kalle Norwald

Kalle Norwald är socionom, legitimerad psykoterapeut och auktoriserad sexolog. År 2015 var han projektledare för den psykosociala uppföljningen på Akutmottagningen för våldtagna på Södersjukhuset i Stockholm, den enda mottagningen som uttalat och strukturerat tog emot alla oavsett könsidentitet med erfarenhet av sexuellt våld.

En vecka fri från våld

Detta evenemang är en del av Lilla Edets kommuns uppmärksammande av det nationella initiativet ”En vecka fri från våld” under vecka 47.

Läs mer om "En vecka fri från våld" och ta del av hela veckans program på lillaedet.se/frifranvald Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Datum och tid:

Plats: Kulturhuset Eden, Stora salongen, Göteborgsvägen 61 i Lilla Edet

Arrangör: Lilla Edets kommun

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kontakt

Senast publicerade evenemang

  • Kastanjer, höstblommor och äpplen med mera  på ett bord
  • Bild på Sigrid och Draken
  • Möbler och glasföremål framställda för loppmarknad