Vi möts på gator och torg och pratar våldsförebyggande arbete

Polis och två kvinnor som håller i vykort och vattenflaskor med "En kommun fri från våld"-budskap på.

Kom förbi och prata våldsförebyggande arbete med representanter från polisen och Lilla Edets kommun fredag 25 november kl. 12-14 i centrala Lilla Edet och Lödöse.

Vi ses fredag 25 november kl. 12-14 på Lödöse torg och vid ICA och Systembolaget i Lilla Edet.

En vecka fri från våld

Detta evenemang är en del av Lilla Edets kommuns uppmärksammande av det nationella initiativet ”En vecka fri från våld” under vecka 47.

Läs mer om "En vecka fri från våld" och ta del av hela veckans program på lillaedet.se/frifranvald Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Plats: Lödöse torg och vid ICA och Systembolaget i Lilla Edet

Arrangör: Lilla Edets kommun

• Två röda pingisrack och en boll ligger på ett pingisbord.
  • Två män i vita skjortor står framför en mörk bakgrund. En av männen håller en gitarr i handen
  • Grafik med texten Fika med Julia och Frej