Näringslivsveckan 17-21 april

Grafik i lila, näringslivsveckan

Företagscentrum och Lilla Edets kommun presenterar Näringslivsveckan 17-21 april - en vecka med vårt näringsliv och kommunens företagare i fokus!

Att företag trivs i Lilla Edets kommun är viktigt. 75 procent av det värde som produceras i Göteborgsregionen kommer från den privata sektorn och 4 av 5 nya jobb i Lilla Edets kommun skapas i småföretag. Därför är företagandet ett så prioriterat område för oss att arbeta med!

Sätter ljus på näringslivet

Under veckan sätter vi ljus på näringslivet i kommunen på olika sätt. Varje dag publicerar vi nyheter som rör näringsliv och företagande. Vi hoppas att du ska ha nytta och glädje av artiklarna!

Näringslivsveckan är ett återkommande inslag två gånger under året. Tillsammans med er företagare utvecklar vi löpande konceptet!

Uppmärksammar företag med företagsbesök

Företagscentrum har tillsammans med kommunalråden Julia Färjhage och Frej Dristig varit ute på företagsbesök - både hos nyetablerade och befintliga företag som flyttat in i nya lokaler eller utvecklat sin verksamhet på annat sätt, se nyheterna ovan under veckans gång.

Vill du ta emot företagsbesök?

Vill ditt företag också få en möjlighet att tala med kommunalråd och Företagscentrum under ett företagsbesök ute hos dig? Läs mer och anmäl intresse för att ta emot ett företagsbesök!

Nyhetsbrev näringsliv

Under Näringslivsveckan släpps ett nytt nummer av nyhetsbrev Näringsliv! Vi hoppas du har nytta och intresse av innehållet!

Företagscentrums och Lilla Edets kommuns logotyper

Datum och tid:

Plats: Lilla Edets kommun

Arrangör: Företagscentrum och Lilla Edets kommun i samarbete med företag i Lilla Edets kommun

Riktade inbjudningar till berörda.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kontakt

Senast publicerade evenemang

  • Jeanette och Jörgen spelar gitarrer, svartvitt foto
  • Bild på personer som dansar, man ser inte ansiktena. Grafik: vill du dansa? Är du 60+ år?