Julia och Frej live

Grafik med texten Julia och Frej Live

Nu är det dags igen för livesändning och en digital fika med kommunalråden! Vi kör igång kl. 16 måndag 4 december. Har du frågor om kommunen som du vill ha svar på? Skriv i kommentarsfältet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så tar vi upp så många frågor vi hinner.

Har du inte möjlighet att vara med under livesändningen går det såklart att se sändningen i efterhand på kommunens facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

När vill du att vi sänder live?

Vi planerar nu för fullt nästa års digitala fika och vill att så många som möjligt ska kunna vara med under livesändningen. Vilken tid av dessa passar det dig bäst att vara med live?

1. kl. 08-08.30
2. kl.16-16.30
3. kl. 20-20.30

Kommentera gärna vilken tid som passar dig i facebookevenemanget Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Plats: Online på fb.com/lillaedetskommun

Arrangör: Lilla Edets kommun

Evenemanget är kostnadsfritt och ingen anmälan behövs.

• Jeanette och Jörgen spelar gitarrer, svartvitt foto
  • Bild på personer som dansar, man ser inte ansiktena. Grafik: vill du dansa? Är du 60+ år?