Informationsträff Senior Sport School - för dig 60+

Kollage med äldre personer som idrottar

Är du 60+ och vill vara med på ett hälsoäventyr där du får komma ut, röra på dig och knyta kontakter? Då är du välkommen att delta i Senior Sport School - kom på informationsträff och anmäl dig!

Här får du prova på olika fysiska aktiviteter hos våra lokala idrottsföreningar, delta i tematräffar med fokus på hälsa, kost, matlagning samt få utbildning i hjärt- och lungräddning. Senior Sport School pågår i 12 veckor och vi träffas två dagar i veckan, måndagar och torsdagar kl. 14-16.

Senior Sport School startar 11 mars och avslutas 30 maj. Skolan är öppen för dig som är bosatt i Lilla Edets kommun. Kostnad är 300 kr för hela skolan.

Anmälan

Du anmäler dig i samband med informationsträffen. Utlottning av platserna kommer att ske vid stort intresse.

Har du frågor?

Kontakta:
Louice Sävenstrand via mail louice.savenstrand@rfsisu.se eller via telefon 0708-25 68 26.

Jenny Henningstam Björnfoth via mail jenny.henningstambjornfoth@lillaedet.se eller via telefon 0520-65 95 95.

Plats: Kulturhuset Eden, Stora salongen, Göteborgsvägen 61, Lilla Edet

Arrangör: Riksförbundet SISU, Lilla Edets kommun och Västra Götalandsregionen

Ingen föranmälan till informationsträffen, bara att dyka upp! På informationsträffen anmäler du eventuellt fortsatt deltagande. Informationsträffen är kostnadsfri.

• Jeanette och Jörgen spelar gitarrer, svartvitt foto
  • Bild på personer som dansar, man ser inte ansiktena. Grafik: vill du dansa? Är du 60+ år?