Informationsmöte om grannsamverkan

Villagata med skylt för grannsamverkan mot brott. I bakgrunden högre bostadshus.

Vid grannsamverkan samarbetar du och dina grannar tillsammans för att öka tryggheten och minska brottsligheten i ert område. Är du intresserad av att starta upp ett grannsamverkansområde där du bor? Eller ingår du kanske redan i ett sådant? Välkommen på ett informationsmöte!

Välkommen till ett informationsmöte kvällen tisdag 16 april där Polisen och Lilla Edets kommun berättar om aktuella lägesbilder och hur både tryggheten och brottsligheten upplevs just nu. Vi stöttar både er som vill starta upp ett grannsamverkansområde i ert område och ni som redan är i gång med grannsamverkan. Är ni redan i gång med grannsamverkan är det främst kontaktombudet för ert grannsamverkansområde som inbjudan vänder sig till. Vi erbjuder också en genomgång inför uppstart av nya grannsamverkansområden.

Polisen och kommunen vill fungera som en knutpunkt för grannsamverkan när det gäller samverkan, kunskap och erfarenhetsutbyte. Kommunpolis och kommunens säkerhetsamordnare deltar.

Varmt välkommen att anmäla dig!

Plats: Kulturhuset Eden, Göteborgsvägen 61, Lilla Edet

Arrangör: Polisen och Lilla Edets kommun.

Evenemanget är kostnadsfritt men anmälan krävs. Se evenemangsinformationen.

• Laserstrålar i olika färger
  • Logotype för Messy church