Höstmarknad 2023

Vill du som är företag, förening, skolklass eller privatperson vara med som utställare på årets höstmarknad på torget i centrala Lilla Edet? Höstmarknaden går av stapeln lördag 30 september kl. 10-14.

Marknadens huvudutställare är inom områden som:

  • ekologisk och närproducerad mat
  • sylt, honung och ostar
  • hantverk
  • skönhetsvård
  • kläder
  • blommor
  • frukt och grönt
  • fika och äta på plats

Anmälan

Efter att du har gjort din anmälan får du inom några dagar en bekräftelse på att din anmälan har mottagits och att du tilldelats en plats på höstmarknaden. Sista anmälningsdag är fredag 15 september.

Kostnad

Utställningsplats kostar 200 kronor. Avgiften återfås inte vid avbokning. För skolklasser och föreningar är det kostnadsfritt. Om du uteblir debiteras dock en avgift på 200 kronor.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 15 september klockan 23.59.

Hålltider

Kl. 10.00 öppnar marknaden. Alla utställare bör vara på plats i god tid för att ha allt upplagt och i ordning när besökarna kommer.

Kl. 14.00 är marknaden slut. Du kan därefter börja plocka ihop din plats. Vi vill påtala vikten av att ha din verksamhet tillgänglig för besökarna tills dess att marknaden stänger. Detta för att erbjuda största möjliga service för besökarna och trevnad gentemot varandra som utställare.

Marknadsföring

Annonsering sker i lokaltidningarna, på kommunens webbplats och sociala medier. Affischer och flyers delas ut till butiker i Lilla Edets kommun. Alla utställare får också material att dela ut om man vill.

Praktisk information

Samtliga marknadsplatser är utomhus. Du som utställare tillhandahåller själv bord och andra tillbehör till ditt marknadsstånd. Utställningsplats kostar 200 kr och platsen är 2x3 meter. Tillgång till el finns. Ange om du är i behov av el.

Behöver du mer plats? Boka då ytterligare en utställningsplats.
OBS! Ta med egen förlängningssladd.

Allt som du behöver för att presentera dina varor och produkter tar du själv med dig. Det kan till exempel vara uppläggningsfat, skålar, brickor med mera. Ylva Laudon är den som beslutar om placering av bord och utställare. Detta för att kunna garantera säkerheten.

Försäkring och ansvar

Du får själv ombesörja försäkring för dina varor. Företagscentrum tar inte ansvar för det du ställer ut, detta sker på eget ansvar. Hör av dig till Ylva Laudon om det är något du funderar på.

Senast uppdaterad:

Hjälpte innehållet på den här sidan dig?