Julmarknad 2023 (för utställare)

Vill du som är företag, förening, skolklass eller privatperson vara med på årets julmarknad i Kulturhuset Eden? Julmarknaden går av stapeln söndag 3 december kl. 15.00-18.00 i Kulturhuset Eden.

Platser finns att boka både inne i och utanför Kulturhuset. Antalet platser är begränsade och
det är först till kvarn som gäller. Platserna inomhus tar fort slut - gör därför din anmälan
i god tid. Varje utställare kan endast boka ett bord. På julmarknaden säljs saker i julens tecken; ätbart, närproducerat, hantverk och liknande.

Anmälan

Sista anmälningsdag är fredag 17 november. Om du vill ha hjälp med din webbanmälan kontaktar du handelsutvecklare Ylva Laudon, kontaktuppgifter finns i högerspalten. Anmälan kan komma att stängas tidigare om platserna tar slut.

Du får inom några dagar en bekräftelse på att din anmälan har mottagits och att du tilldelats en plats på julmarknaden.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 17 november klockan 23.59.

Kostnad

Det är kostnadsfritt att delta som utställare. Om du uteblir eller lämnar återbud efter sista
anmälningsdag 17 november debiteras du dock en avgift på 500 kronor.

Marknadsföring

Annonsering sker via infosida i Alekuriren, på kommunens webbplats och i sociala medier. Affischer och flyers delas ut till butiker i Lilla Edet. Om du som är utställare vill ha material, kontakta Ylva Laudon.

Gilla gärna inläggen på sociala medier och dela dem vidare! Sprid också gärna informationen om julmarknaden till vänner och bekanta. Om du har en webbplats eller sociala medier får du gärna lägga ut information om julmarknaden och att du deltar som utställare.

Lättare mat på plats

På Kulturhuset Eden kommer du att kunna köpa enklare förtäring i "julens tecken".

Arrangörer

Företagscentrum Lilla Edet och dess handelsförening samt Lilla Edets kommun.

Praktisk information

Utställare inomhus

I din plats som utställare ingår ett bord med måtten 120 x 80 cm. Stol finns att låna för dig som önskar. Det är inte tillåtet att ställa upp några extra bord eller tillbehör utan godkännande från Ylva Laudon. Hon är även den som beslutar om placering av bord och utställare. Detta för att kunna garantera säkerhet och utrymningsvägar. Har du frågor om placering eller bord - väkommen att kontaka henne.

Ljuslyktor går bra, men inga öppna lågor.

OBS! Ta med egen förlängningssladd! Ta även med allt som du behöver för att presentera dina varor och produkter. Det kan till exempel vara uppläggningsfat, skålar, brickor eller kokplatta. Ta även med en egen papperskorg om du till exempel har har engångartiklar eller lotteri.

Utställare utomhus

Du som ställer ut utomhus ska ta med ett eget bord, maximal längd är 2 meter. Om du önskar ökat skydd mot eventuell nederbörd så tar du själv med tält.

Försäkring och ansvar

Du får själv ombesörja försäkring för dina varor. Vi tar inte ansvar för det du ställer ut, detta sker på eget ansvar. Hör av dig till Ylva Laudon om det är något du funderar på.

Arrangör

Arrangeras av Företagscentrum Lilla Edet och dess handelsförening och Lilla Edets kommun.

Senast uppdaterad:

Hjälpte innehållet på den här sidan dig?