Lilla Edets kommun - startsida

Familjelördagar

På våra familjelördagar under våren händer det lite av varje på biblioteket! Allt från kalas till att odla, barnteater eller kreativt skapande, allt utifrån lördagens tema:

1 februari – Ut i rymden.

Kom och gör ett eget rymdmonster eller en rymdraket – och glöm inte att låna spännande böcker om stjärnor, planeter och astronauter. Eller kanske en bok om
en grön alien?


29 februari – Findus och andra katter

Idag har vi SKRÄPSKAPARDAG med Noomi från Farmors garage: Kom och skapa Din egen kattkompis av återvinningsmaterial. Massor av material finns på plats men Du får gärna ta med eget återvinningsmaterial hemifrån; udda strumpor, knappar, band och annat överblivet, såklart rent och tvättat. Från 4 år tillsammans med vuxen.


INSTÄLLT!

28 mars – Barnbokskalas!

Den 2 april är det internationella barnboksdagen och vi passar på att ha kalas på biblioteket med fika och så delar vi ut en gratis bok till alla barn. Det blir fiskdamm och sagostund för små barn och möjlighet att göra egna boktips, spela bok-memory och gå skattjakt för de större barnen.


25 april – Mumintrollen fyller 75 år.

Det firar vi med en Mumin och Tove Jansson-utställning, vi gör något muminpyssel och ser barnteatern Tove Janssons Hemulen som älskade tystnad som spelas av Masthuggsteatern. Teatern är för barn ca 4-8 år, kl 12 och biljetter kan bokas från den 1 april.


23 maj – Vi odlar!

Kom och plantera ett frö, måla en blomkruka och gör fina odlingspinnar. Böcker om växter, att odla och leta efter småkryp finns för att ge inspiration till mer odlande och besök i naturen.

Plats: Lilla Edets bibliotek, kl 10-13

Kontakt: barn.biblioteket@lillaedet.se

Välkomna till biblioteket!

med Masthuggsteatern lördagen den 25 april, kl 12.00
Produced by special arrangement with Agency North Ltd and Moomin Characters Ltd

Senast uppdaterad: 2020-03-19
Sidansvarig: Camilla Oscarsson
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »