Lilla Edets kommun - startsida

Community Based Tourism längs Göta älv och Convoy Väst – informationsmöte med Coompanion och Tikitut

Coompanion och organisationen Tikitut i Göteborg, har var sitt Leaderprojekt som de gemensamt informerar om i Lilla Edet. Båda handlar om utveckling av företag, både nya och befintliga. 

Tikituts projekt heter "Community Based Tourism längs Göta älv" och är ett gräsrotsinitiativ. Syftet är att utveckla närproducerad turism som utgår från lokala aktörer i området. Gemensamt utvecklar vi lokal, hållbar turism! Inom projektet erbjuds utbildning för att utveckla din idé. 

 

Coompanions projekt heter "Convoy Väst" och är ett projekt för att göra företagare av fler genom att låta deltagarna prova på att sälja sina varor/tjänster utan att starta företag direkt. Vi använder oss av Convoy, som är ett kooperativt egenanställningsföretag och alltså inte har något eget vinstintresse. Samtidigt erbjuds affärsutveckling och företagsrådgivning både av Coompanions och andra rådgivningsaktörer. Du erbjuds utbildningspaket som ger kunskap om produktutveckling, platsutveckling och olika anställningsformer.  

Anmälan

Anmälan dig senast 10 augusti till ulla@tikitut.se

Välkommen! 

Om Tikitut community-based tourism

Vi arbetar med närproducerad turism. Vi tror att fler lokala kunskaper och resurser kan leda till inkomster. Tikitut vill verka för ett mångfaldigt, jämställt och inkluderande samhälle. Läs mer på tikitut.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om Coompanion Väst/Fyrbodal

Vi arbetar med företagsutveckling för er som är tre eller fler och vill driva en verksamhet ihop. Vi stöttar också föreningslivets utveckling, både ideella och ekonomiska föreningar. Läs mer på vast.coompanion.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Datum: 15 augusti 2018
Tid: kl 18:00
Plats: Lilla Edets kommunhus, Järnvägsgatan 12, Lilla Edet. Lokal: Västra roten
Arrangör: Tikitut, Coompanion Väst och Företagscentrum Lilla Edet
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »