Lilla Edets kommun - startsida

Gör ditt eget brädspel (9-19 år)

Gör ditt eget brädspel – tillsammans med en kompis eller på egen hand!

Ålder: 9-19 år. Gratis!


Du kan göra det hemifrån via en zoom-länk där spelutvecklarna Mattias och Albin hjälper dig och alla andra som är med och bygger. Du kan också boka plats på Folkets Hus i Lilla Edet och bygga ditt spel där, och då är Mattias och Albin med från en skärm.

Materialet består av en blank spelkartong med blandade spelpjäser, tomma spelkort, tärningar och annat som deltagarna arbetar med, på egen hand eller två och två, för att skapa ett brädspel tillsammans. På ett lekfullt sätt får du eller ni fundera ut vad spelet ska handla om, komma på egna regler och sedan testa om dessa fungerar.


Pågår mellan kl. 14-17.

Bygga spel hemifrån

Materialet kan hämtas antingen på biblioteket i Lilla Edet eller på din skola. Om du vill få spelkartongen till din skola - mejla till anna.svensson@lillaedet.se och skriv ditt namn och vilken skola du går på. Gör detta senast den 21 oktober. Om du vill boka plats efter detta datum kan lådan med byggmaterial hämtas på biblioteket i Lilla Edet, se öppettiderna här. Anmälan senast fredag den 23 oktober kl 15.00.

Bygga spel på Folkets Hus

Om du vill få en plats i Folkets Hus i Lilla Edet där du kan bygga spelet, så måste du först boka en plats via länken nedan och sedan mejla till anna.svensson@lillaedet.se och tala om att du vill vara på Folkets Hus. Du kommer att få ett svarsmejl om du har fått en plats i Folkets Hus eller inte. Anmälan senast fredag den 23 oktober kl 15.00.


Du kan få komma med en vuxen. Boka då två platser.

Platsbokning

Max 12 deltagare i Folkets Hus och max 30 deltagare totalt.

Du måste boka plats både om du ska bygga ditt spel hemifrån eller om du ska vara med i Folkets Hus. Anmälan senast fredag den 23 oktober kl 15.00.

Här bokar du plats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Att tänka på om du är i Folkets Hus

Du kommer att bygga spelet med en annan person. Ni kommer att sitta på varsin sida om ett bord. Håll avstånd hela tiden för att undvika smittspridning, också i entrén när du väntar på att bli insläppt, så att alla kan känna sig trygga. Handsprit kommer att finnas på plats.


Evenemanget är en del av höstlovsprogrammet.länk till annan webbplats

Datum: 25 oktober 2020
Tid: kl 14:00
Plats: Folkets Hus, Göteborgsvägen 61, Lilla Edet
Arrangör: Lilla Edets kommun
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »