Lilla Edets kommun - startsida

INSTÄLLT - Kulturonsdag: Lilla Edets fotoklubb visar bilder och berättar

Är du intresserad av fotografier är detta en kväll du inte får missa! Passa på att se och lyssna till tankar bakom olika fotografier som medlemmar i klubben visar upp.

Tre medlemmar från Lilla Edets fotoklubb visar bilder och berättar om historien och tekniken bakom bilderna.


Klubbens historia

Klubben har funnits i Lilla Edet sedan 1976 och flera medlemmar har varit med sedan starten. Idag har föreningen cirka 40 medlemmar och numer används endast digital fotografering och bildbehandling. Det är också Lilla Edets fotoklubb som producerar en årlig kalender baserad på gamla fotografier från Lilla Edets utomhus- och inomhusmiljöer.

Kulturpris

Ett resultat av föreningens verksamhet är den fristående gruppen Gamla Edet-bilder. Fotoklubben har fokus på fototeknik och gruppen Gamla Edet-bilder på bildhistoria.
Gamla Edet-bilder erhöll kommunens Kulturpris 2012 för sitt uppskattade arbete.

Nyfiken på att bli medlem?

Klubben riktar sig till alla som är intresserade av foto och bilder och alla typer av kameror duger, numera till och med många mobiltelefonkameror.


Under kvällen får du mer information om att vara medlem i klubben. På fotoklubbens träffar tittar de på varandras bilder och lär sig och inspireras av varandras bilder. Föreningen håller också kurser i olika tekniker samt föredrag av besökande fotografer.

Delar du föreningens passion för bilden som konstnärligt uttryck är du varmt välkommen att bli medlem på lillaedetsfotoklubb.se/länk till annan webbplats

 

Boka biljetterBegränsat antal platser, säkra din plats genom att anmäla dig. Boka din biljett härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Evenemanget är en del av kulturonsdagöppnas i nytt fönster.

Datum: 25 mars 2020
Tid: kl 18:30
Plats: Folkets Hus, Göteborgsägen 61, Lilla Edet
Arrangör: Kulturenheten i Lilla Edets kommun och Folkets Hus
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »