Lilla Edets kommun - startsida

Julbord med quiz & underhållning

Välkommen på julbord på fredagen den 30e november på Folkets Hus.

Efter en tids uppehåll är Folkets Hus äntligen tillbaka med sina berömda julbord. I år serverar vi ett helt hemlagat julbord som vår kära samarbetspartner Catering by Chefs står för. På bordet kommer det finnas alla klassiker, såsom Janssons, köttbullar och sill, men även en nys av nytänk och inspirerande rätter. Självklart finns det ett stort dessertbord med allt gott julen har att erbjuda. Allt hemlagat från grunden såklart!

 

Kvällens underhållning står duon RoC för. Roger & Cindie kommer från västkusten och har genom åren spelat på både bröllop och restauranger runt om i Västsverige. De bjuder på stämningsfull julmusik, en spännande quiz och avslutar kvällen med ett härligt party! Dörrarna öppnar kl 19.00 och baren har öppet fram tills kl 01.00.


Vi bjuder in er som privatpersoner eller företag att boka era platser redan idag!


Till julbordet går det även att beställa till ett urval av olika dryckespaket. Hela kvällen serverar vi även alkoholfria alternativ.


Ni vet väl om att ni som företag eller förening kan boka slutna tillställningar med färdiga paketlösningar? Kontakta oss så får ni veta mer.

Priser finns på vår hemsida via länken nedan.

Datum: 7 december 2018
Tid: kl 19:00
Plats: Stora Salongen, Folkets Hus, Göteborgsvägen 61
Arrangör: Folkets Hus i Lilla Edet ek. för.
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »