Lilla Edets kommun - startsida

Träningsläger med LERK 29 juni - 3 juli 

29 juni - 3 juli erbjuder vi återigen våra lektions- och privatryttare vårt populära träningsläger för Helen Landström och Berit Norberg! Ett läger för dig som gillar att trimma lite extra på ridbanan för såväl barn, ungdomar och vuxna!

I grupper om max 5 ryttare rider vi två pass om dagen. Helen ansvarar för hoppningen och Berit för dressyren. Vi kommer även att gå ut på vår terrängbana en av dagarna för de som vill.

Grupperna delas in efter kunskapsnivå. Minimikrav nivå 1 för ridskolelever och lc för privatekipage. Har du ingen egen häst och inte rider lektion hos oss är du välkommen att anmäla intresse, men våra elever har förtur till hästarna. Efter 31 maj släpps platserna.

 

För privathäst ingår box inkusive strö och rasthage. Foder kan ev. köpas till. Lerk fodrar alla mål.

Pris

Pris: 3 000 kronor.  
Lunch och fika ingår.
 
Första betalning sker 1 juni på halva avgiften och resterande avgift betalas 25 juni. Betalningen kan efter överenskommelse delas upp på fler tillfällen (max 4st), ange i anmälan om detta önskas.

Anmälan 

Din anmälan mailas till info@lerk.se senast 31 maj och är därefter bindande och kan enbart återtas mot uppvisande av läkarintyg. Minst 8 stycken deltagare max 15 stycken. Medlemskap krävs.

Vid anmälan vill vi ha följande uppgifter: 

  • Namn och ålder
  • ridgrupp (för våra elever)
  • önskemål av lektionshäst, ange första val, andra val och tredje val
  • Utbildningsnivå
  • Storlek på häst/ponny (för privatelever)
  • Eventuella allergier

Instruktörer

Helen Landström

Helen har arbetat hos oss sedan 2013 och är en omtyckt instruktör. Helen har även haft kurser i hoppning hos oss och varit med att arrangera klubbhoppningar och märkestagningar.
 
Helen har meriter tom svår hoppning, deltagit i årgångsschampionat på Falsterbo och breeders, Flyinge och har tagit flertalet hästar till final. Hon har stor erfarenhet av att utbilda hopphästar. Helen lägger stor vikt på dressyrarbetet på sina hästar och tränar regelbundet dressyr och hoppning på dem.
 

Berit Norberg

Berit har haft ridläger hos oss sommaren 2015. Berit kommer från Stockholm men bor här på västkusten under sommaren.
 
Berit är diplomerad ridlärare, har rik2 utbildning, b-tränare i dressyr, msvb domare, 13 års erfarenhet som ridskolechef på större ridskola. Berit har utbildat hästar inom dressyr och tävlat tom intermediare 1.
 
Hoppas att vi ses i sommar!
Datum: 29 juni 2020
Tid: kl 09:00
Plats: Lilla Edets ridklubb, Timmervägen 57, Göta
Arrangör: Lilla Edets Ridklubb
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »