Lilla Edets kommun - startsida

Lokaler, Kulturhuset Eden

Kulturhuset Eden erbjuder tre bokningsbara lokaler som du själv delvis kan anpassa efter dina önskemål och beroende på vad du ska arrangera.

Alla rum har en grundmöblering som framgår av bilderna nedan. Du återställer själv möbleringen om du möblerat om.

Lilla salongen

En ljus och stilren konferenslokal med plats för max 25 sittande besökare. Lilla salongen används också till olika utställningar och är en ”öppen-arena” för allmänheten under dagtid då lokalen inte är bokad.


Lilla Salongen är utrustad med tavellister för konst- och fotoutställningar. Kulturhuset har vid vissa tillfällen konst uppsatt i lokalen vilket höjer trivselkänslan!

Bild på Lilla Salongen, upp till 25 sittande deltagare.

Lilla Salongen, upp till 25 sittande deltagare.

Stora salongen

Beroende av arrangemang och möblering finns plats för upp till 130 deltagare. Ska ni ha konferensmöblering med bord, så går det in ungefär 50 deltagare.

 

Stora salongen har en scen som lämpar sig för bland annat konserter, teater och föreläsningar. Scenen har måtten 6,5 x 4 m (bredd x djup). I taket framför och uppe på scenen finns enklare typ av frontljus.

Det finns projektor som kan visa bild på storskärm och två mindre sidoskärmar. Här finns ljudanläggning av hög kvalité. Det går att låna handmikrofoner och det finns också mikrofon i form av ”myggor”. Det finns även ståbord för föreläsare. Stora salongen är utrustad med hörslinga.

Bild på stora salongen med plats för upp till 130 deltagare.

Stora salongen med plats för upp till 130 deltagare.

Edetsalongen - biosalongen

Kulturhusets största lokal. Här finns 225 fasta sittplatser och två tillgänglighetsanpassade platser. Biostolarna är bekväma och utrustade med skrivplatta. Golvet är lätt sluttande. Bioduken har måttet 6 x 4 meter, vilket gör att alla besökare enkelt kan ta del av det som visas på duken. Bakom duken finns en scen på 7 x 4,5 m (bredd x djup) och höjden är 3,8 m. Scentaket är utrustat med rån där möjlighet finns att installera extra scenljus. Hörslinga finns på rad 13 och 14, placerade längst bak i salongen.


Salongen har avancerad teknisk utrustning och för att boka salongen behövs därför hjälp med att sköta tekniken av Kulturhusvärden. För att vi ska kunna hjälpa er på bästa möjliga sätt ska bokningen göras senast tre veckor innan evenemanget ska äga rum.

Edetsalongen, biosalongen, med plats för 227 sittande deltagare.

Edetsalongen, biosalongen, med plats för 227 sittande deltagare.

Senast uppdaterad: 2022-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »