Lilla Edets kommun - startsida

Möten och konferenser

I Lilla Edets kommun finns det möjlighet att hyra lokaler för föreläsningar, möten och konferenser.

Nedan finner du information om lokaler som går att hyra i kommunen.

Folkets Hus


Folkets Hus i Lilla Edet har moderna lokaler du kan hyra i centrala Lilla Edet. Här finns alternativ för både små och stora grupper. Största konferensrummet rymmer 225 platser.

Disponentvillan


I Göta strax norr om Göteborg ligger den hemtrevliga Disponentvillan, som har plats för upp till 50 konferensgäster. Då finns både gemensam lokal och gott om plats för mindre grupparbeten och aktiviteter. Det pågår alltid bara en konferens åt gången. Du kan också ställa till med fest på där.

Thorskogs slott


Vackra Thorskogs slott ligger i Västerlanda, bara 40 minuters resväg från Göteborg. Här kan du hyra lokaler för både konferens och fest och övernatta i högklassig slottsmiljö. Slottsmiljön passar lika bra för både mindre som större sällskap och det finns gott om avskildhet i form av salonger och matsalar. 

Lödöse museum


Hörsalen på Lödöse museum kan bokas för konferenser, möten, uppträdanden, föredrag m.m. Salen kan möbleras efter önskemål. Antal sittplatser vid "biosittning" är max 80. Full konferensutrustning finns att tillgå.

Ströms slottscafé


Ströms slottscafé ligger i en anrik slottsmiljö mellan Ströms slott och slussen i Lilla Edet. Cafét drivs av Verdandi och går att hyra för kalas och andra sällskap upp till 40 personer.

Bygdegårdar


De flesta av bygdegårdarna i kommunen går att hyra. Kontakta respektive bygdegård för mer information.
Senast uppdaterad: 2018-04-20
Sidansvarig: Julia Domby
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »