Lilla Edets kommun - startsida

Fritidsgårdar

Fritidsgården Kosmos, Lilla Edet

Fritidsgården Kosmos håller stängt fram till 19 november på grund av de skärpta allmänna råden i Västra Götaland för att bromsa den kraftigt ökade smittspridningen i länet.

Syftet med fritidsgården är att skapa en trygg, välkomnande och positiv mötesplats för ungdomar i åk 7– åk 1 på gymnasiet (13-16 år). På Kosmos kan ungdomarna bland annat spela spel, biljard och pingis, kolla på film, pyssla, dansa, umgås och lära känna nya vänner.

Det finns också stora möjligheter att själv påverka vad som händer, till exempel temakvällar. Ungdomscoach finns på plats när fritidsgården är öppen.

Öppettider

Måndag

15-18

Tisdag

15-21

Onsdag

stängt

Torsdag

stängt

Fredag

15-22.30


Fritidsgården ligger bredvid bowlinghallen på Fuxernavägen 7.

Följ oss gärna på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att få nyheter om vad som är på gång!

Fritidsgården Hjorten, Hjärtum

Aktiviteter som finns är bland annat pyssel, biljard, bordtennis, air-hockey, dart och Playstation. Vi har också många sällskapsspel. Utomhus kan man spela fotboll, volleyboll, brännboll och badminton. Fritidsgården har även en aktivitetspark med klätterställning, cykelbanor, klätterberg och balansbana. Vi anordnar också filmkurser, självförsvarskurser och konstverkstad.


Målgruppen för verksamheten är förskoleklass och uppåt - men alla är välkomna att titta förbi och fika!


Öppettider

Onsdagar kl. 17-20. En ungdomscoach finns på plats.Alla planerade aktiviteter finns på fritidsgårdens Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - håll utkik där! Fritidsgården Hjorten ligger vid Billerödsvallen, Billerödsvägen 27 i Hjärtum.


Kontakt vid frågor

För frågor om fritidsgården och medlemsskap i Hjärtums IS, ring Pernilla Fredholm på 073-322 17 49 eller Annette Fransson på 070-477 04 08.

Senast uppdaterad: 2020-11-02
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »