Lilla Edets kommun - startsida

"Snabbslanten" - ett ekonomiskt stöd till unga

Alla barn och ungdomar i Lilla Edets kommun har möjlighet att ansöka om en "Snabbslant". Det vill säga pengar till att arrangera olika typer av fritids- och kulturaktiviteter.

Vill du arrangera ett LAN, boka en artist till en konsert, en föreläsare, ordna en kurs eller workshop för andra unga eller göra något annat som kan kopplas till kultur och fritid? Då kan du söka pengar till detta genom kommunen. 

Vem kan söka?

Alla barn och ungdomar kan söka detta bidrag. Det gäller även dem som inte är medlemmar eller anslutna till någon av kommunens föreningar. "Snabbslanten" kan inte sökas av föreningar utan bara av enskilda unga personer. Stödet kan sökas under hela året.


För mer information om "Snabbslanten" och om hur du kan söka detta stöd kontakta kultursamordnare Anna Svensson. Annas kontaktuppgifter hittar du uppe till höger på denna sida.

Tanken med "Snabbslanten"

Syftet med ”Snabbslanten” är att stimulera ungdomar i Lilla Edet till att på egna initiativ planera och genomföra egna projekt. Målet är att öka barns och ungdomars delaktighet och medskapande i deras fritidssysselsättningar samt att stärka deras självförtroende.

Senast uppdaterad: 2019-02-19
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Marlene Johansson


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »