Kulturlördag

grafik DIY utställning 30 september

Välkommen till en Kulturlördag i Kulturhuset Eden! Aktiviteterna är kostnadsfria, och ingen föranmälan krävs. Biblioteket är öppet kl. 10-14.

Utställning av allmänhetens konst & DIY kl. 10-14

Favorit i repris! Allmänheten medverkar i denna utställning som innehåller allt möjligt inom kreativt skapande som till exempel DIY, legobyggen med mera. Välkommen att ta del av Lilla Edetbornas kreativa sida! Ingen anmälan, bara att komma!

Vill du vara med och ställa ut på Kulturhuset Eden?

Har du skapat något som du vill visa upp? Målat en tavla, byggt en häftig LEGO-kreation, pysslat kort, handarbetat eller gjort något annat DIY? Välkommen att ställa ut dina alster på Kulturhuset Eden under Kulturlördag 30 september! Läs mer på lillaedet.se/utstallning för mer information och anmälan.

Begränsat antal platser. Senast 28 september behöver vi din anmälan.

Det är såklart kostnadsfritt att delta som utställare! För alla åldrar!

Möt Frivilliga Resursgruppen

Under Kulturlördagen kan du besöka Frivilliga Resursgruppen, FRG, i Kulturhuset Eden mellan kl. 10-14.

FRG är en del av Civilförsvarsförbundet och samlar frivilliga försvarsorganisationers kompetenser på lokal nivå. De finns till exempel till hands när samhällets ordinarie resurser behöver förstärkas i utsatta lägen eller kan vid andra behov kallas in av kommunen vid en kris.

FRG berättar om sin verksamhet och om hur det fungerar att vara aktiv inom FRG – varmt välkommen att besöka dem! Detta är en aktivitet inom ramen för nationella beredskapsveckan.

INSTÄLLT: Föreläsning med Lars Johansson, Göta äventyr kl. 13-14

Lars har bakgrund som militär och driver företag inom friluftsliv. Ta del av en spännande föreläsning kring området krisberedskap inom ramen för den nationella Beredskapsveckan. Ingen föranmälan krävs, bara att komma.

Datum och tid:

Plats: Kulturhuset Eden, Göteborgsvägen 61, Lilla Edet

Arrangör: Lilla Edets kommun

Evenemanget är kostnadsfritt och ingen anmälan behövs.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kontakt

Senast publicerade evenemang

  • Kastanjer, höstblommor och äpplen med mera  på ett bord
  • Bild på Sigrid och Draken
  • Möbler och glasföremål framställda för loppmarknad