Ekaråsvägens förskola

En stor lekplats med sandlåda och lusthus och bakom står ett vitt tvåvåningshus med balkonger på andra våningen

Ekaråsvägens förskola ligger centralt belägen vid natursköna Ekaråsen.

Förskolan har två avdelningar som heter Strået och Bäret. Ålder är 1-5 år på båda avdelningarna.

Vår vision är att förskolan ska vara en plats där varje barn får möjlighet att utveckla sin förmåga och förståelse för matematik, språk och kroppens betydelse samt utveckla förmågan att visa hänsyn till andra och till vår omgivning.

Ekaråsvägens förskola kommer att flyttas i sin helhet till en ny förskola på Stallgärdet, Ström

I väntan på att den nya förskolan på Stallgärdet står klar, så kommer förskoleverksamheten på Ekaråsvägen att mellanlanda bredvid Solgatans förskola, Ström.

Bredvid Solgatans förskola finns en grönyta, där är planen att två nya moderna moduler ska ställas upp, dit barn och personal från Ekaråsvägens förskola flyttar in tills dess att Stallgärdets nya förskola står klar. Modulerna innehåller två förskoleavdelningar, personalutrymmen, kök och där kommer också att finnas en inhägnad gård med lekutrustning.

Enligt tidplan ska modulerna stå klara i juli 2023 och förskoleverksamheten planeras att dra i gång i augusti. Förskoleverksamheten kommer att vara kvar på Ekaråsvägen tills dess att modulerna står klara.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Mia Berg, verksamhetschef förskola, tel: 0520-42 29 21, e-post: maria.berg@lillaedet.se

Senast uppdaterad:

Hjälpte innehållet på den här sidan dig?