Lilla Edets kommun - startsida
Flicka spelar violin

Kulturskolan

Kulturskolan vill inspirera barn och ungdomar genom olika konstformer och arbetar för ett långsiktigt kreativt skapande.

Kulturskolan är en frivillig verksamhet för den som vill utveckla sin kreativitet inom ämnesområdena musik, sång, dans, film, teater och bild o form. Vi vill ge våra elever möjlighet att utveckla färdigheter, stärka deras självkänsla och förmåga att umgås med både jämnåriga och vuxna på ett lustfyllt och respektfullt sätt.

Undervisning

Vi strävar efter en hög kvalitet i undervisningen och vår undervisning är anpassad till varje barns behov. Det mesta av undervisningen bedrivs i Folkets Hus i centrala Lilla Edet (Ingång Entre Musikskolan/Biblioteket) och i "Gula villan" vid Tingbergsskolan i Lödöse. Det finns också möjligt att få undervisning på vissa instrument i Strömskolan.Kurser i dans och teater/drama finns i Lödöse, Ström och Lilla Edet. Kurser i bild- och form finns i Tingbergsskolan, Lödöse och i Folkets Hus, Lilla Edet

Välkommen med din anmälan för läsåret 2019-2020!

För mera info om vad vi erbjuder gå in på "kurser".
För anmälan fyll i anmälningsformuläret.
Om du redan spelar ett instrument eller sjunger i kulturskolan men inte vill fortsätta, kom ihåg att avanmäla dig annars är du automatiskt med nästa läsår också.
Om du är på väntelista så anmäl dig igen inför kommande läsår.
Om du är med på rytmik, film, dans, teater eller bild o form så får du anmäla dig igen ifall du vill fortsätta nästa läsår.

Kurserna startar under förutsättning att det blir tillräckligt många anmäla i respektive kurs.

Varmt välkommen till oss!


Senast uppdaterad: 2019-09-09
Sidansvarig: Erica Suraiya
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »