Lilla Edets kommun - startsida

Bildskapande

Kurserna i bildskapande finansieras delvis med pengar från kulturrådet men kommer från och med vårterminen 2020 att kosta 650 kr per termin.

Lärarefrån höstterminen 2020 är Zion Ivarsson.

Bild och form 6-11 år

En kurs för dig som älskar att måla, teckna och skapa. Det finns hundratals olika sätt som du kan arbeta med färger och form. Kursen erbjuder dig möjligheten att jobba med olika material som till exempel magiska färger, mosaik, lera o.s.v. Du får utveckla egna idéer och projekt och prova på nya sätt att arbeta på.

Bild och form 12-16 år

Konstnär och bild/visuell lärare, har arbetat med barn och ungdomar både på förskola, grundskolan och gymnasiet. Driver också företaget Cirklar som håller i workshops och kurser inom kreativa processer inom skapande och måleri. Jag anser att skapandet är ett grundläggande mänskligt behov som vi alla behöver för att utvecklas. Att få utrycka sig och skapa sina egna bilder och verk är viktigt, det ger oss självkänsla, självinsikt och får oss att utvecklas och att växa som individer. Det är också fantastisk roligt och givande.Cirklar hemsida: https://www.cirklar.net/

Om Zion Ivarsson

Konstnär och bildlärare, har arbetat med barn och ungdomar både på förskolan och på grundskolan i mer än 20 år./ http://yanawes.blogspot.selänk till annan webbplats— Det finns en enormt stor kreativ potential hos barn och ungdomar. De kommer med nya fräscha idéer och det är spännande att se deras  utveckling samt att vara en del av deras framgång. Det är extremt roligt att hjälpa eleverna att visualisera sina tankar och skapa sitt eget bildspråk. Tanken är att eleverna kommer presentera sitt arbete i form av utställningar och installationer för allmänheten.


Senast uppdaterad: 2020-06-30
Sidansvarig: Erica Suraiya
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »