Lilla Edets kommun - startsida

Bildskapande

Kurserna i bildskapande finansieras delvis med pengar från kulturrådet men kommer från och med vårterminen 2020 att kosta 650 kr per termin.

Lärare är Yana Westberg.

Bild och form 6-11 år

En kurs för dig som älskar att måla, teckna och skapa. Det finns hundratals olika sätt som du kan arbeta med färger och form. Kursen erbjuder dig möjligheten att jobba med olika material som till exempel magiska färger, mosaik, lera o.s.v. Du får utveckla egna idéer och projekt och prova på nya sätt att arbeta på.

Bild och form 12-16 år

En kurs för dig som är kreativ, nyfiken och idérik. Kursen i bildkonst syftar att ge alla möjlighet att arbeta med varierande material inom måleri, grafik och skulptur och utveckla egna personliga uttryck. Du får arbeta med t.ex. lera, gips, textil, tryck, mosaik, självlysande färger osv och få kunskaper om olika tekniker och verktyg. Du utmanar dig själv och får prova nya sätt att arbeta på. 

Om Yana Westberg

Konstnär och bildlärare, har arbetat med barn och ungdomar både på förskolan och på grundskolan i mer än 20 år./ http://yanawes.blogspot.selänk till annan webbplats— Det finns en enormt stor kreativ potential hos barn och ungdomar. De kommer med nya fräscha idéer och det är spännande att se deras  utveckling samt att vara en del av deras framgång. Det är extremt roligt att hjälpa eleverna att visualisera sina tankar och skapa sitt eget bildspråk. Tanken är att eleverna kommer presentera sitt arbete i form av utställningar och installationer för allmänheten.


Senast uppdaterad: 2020-03-31
Sidansvarig: Erica Suraiya
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »