Lilla Edets kommun - startsida

På gång

 Tidigare pulicerat:

13 oktober kl. 18.30 bjuder elever och lärare från Tjörn och Lilla Edets kulturskolor på konsert. Kom och lyssna till bland annat Mio min Mio, Starkare och I´m so Happy. Det blir både en stor orkester med ca 50 musikanter och små ensembler.
Gratis biljetter bokas via www.billetto.se OBS! Begränsat antal platser.
Plats: Stora salongen i Kulturhuset Eden.

Ingår i Kulturonsdag.

 Dags att anmäla sig till höstens kurser. För mer info vad kulturskolan erbjuder se under "kurser" i vänsterspalten.
Har ni nägra frågor går det bra att ringa 0520-659725 eller maila kulturskolan@lillaedet.se

I Lilla Edets bibliotek har Bild- och formelever utställning. Välkomna att ta del av vad de skapat av återvunnet material. Utställningen finns kvar tills den 2 juni.
Max 6 personer åt gången för vistas i biblioteket.

Kulturskolans Bild- och Form deltagare ställer ut i biblioteket i Lilla Edets kulturhus 27 maj till 2 juni."Vi visar en hel del av det vi arbetat med under våren 2021 och nyfikna biblioteksbesökare kan få uppleva både roliga fantasifåglar och elevernas egendesignade majblommor.

Det mesta är skapat av återvunna material t.ex. äggkartonger eller sugrör, som med hjälp av barnens fantasi blivit skulpturer med inspiration av Himmeli, en finsk hantverkstradition med namn ifrån tyskans ”himmel”. Traditionellt utfört som geometriska figurer av halmstrån. Hantverkstekniken har också använts i Sverige, då kallad Oro, som en sorts hängande prydnader i råghalm". Carina Cresta,Bild och Form lärare  


Onsdagen den 26 maj kl. 19.00 är det digitalt årsmöte i Lilla Edets musikskolas elev- och föräldraförening. Om du vill vara med på mötet skickar du din mailadress till ingmarie.romell@lillaedet.se


Lördagen den 8 maj har danseleverna avslutning i Edetsalongen. Denna gång utan publik. Grupperna uppträder för varandra. Detta filmas och föräldrar ges möjlighet att titta på det i efterhand.


Läs mer om ytterligare förändringar inom området kultur och fritid på grund av rådane coronarestriktioner på lillaedet.se/coronakulturfritid Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: 2021-10-18
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »