Lilla Edets kommun - startsida

Vuxenutbildning

Vuxenutbildningen vänder sig till dig som behöver komplettera din utbildning på grundskole- och gymnasienivå. Att studera på vuxenutbildningen kostar ingenting.

 En utbildning hos oss kan innebära att du blir mer konkurrenskraftig i arbetslivet, får behörighet för högre studier eller helt enkelt underlättar ditt vardagliga liv.

När du väljer utbildning ska du i första hand fundera på vad som intresserar dig, och låta detta styra ditt val.

Studie- och yrkesvägledare för vuxenutbildningen kan vara till hjälp om du har tankar och funderingar kring utbildning och arbetsmarknad. Där hittar du även länkar till webbplatser där du kan få tips på utbildningar.

Kursutbud i Lilla Edet

Är du intresserad av att läsa grundläggande och gymnasiala kurser kan du surfa in på vår kurskatalog för att se Lärcentrums kursutbud och webbanmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
i Lilla Edet.

Lilla Edets kommun samarbetar med andra kommuner och i mån om plats erbjuds kurser även i Ale, Stenungsund och Kungälv. Detta gäller kurser som inte finns att läsa i Lilla Edet. Du har även möjlighet att läsa kurser på distans.

Bor du i annan kommun än Lilla Edet och vill söka en av våra utbildningar, ska du kontakta din hemkommun.

Samarbetsavtalet mellan 13 kommuner inom Göteborgsregionen (GR) gör det även möjligt för dig att söka vissa yrkes- och lärlingsutbildningar.

Läser du svenska för invandrare har du möjlighet att söka till GRs yrkesutbildningar med språkstöd. Mer information om dessa finner du till höger.
Senast uppdaterad: 2019-02-20
Sidansvarig: Erica Suraiya
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »