Sponsor till frivilligverksamheten

Vill du ställa upp som sponsor av frivilligverksamheten i Lilla Edets Kommun? I Lilla Edet jobbar idag cirka 70 personer ideellt med att sprida glädje för äldre. De gör de genom att bland annat bedriva caféverksamhet på våra äldreboende, vara högläsare för dementa, promenadhjälp, kursledare eller gymnastikledare.

Volontärerna ställer upp med sin tid och sitt engagemang för sina medmänniskor, helt utan ekonomisk ersättning. Vill ditt företag sponsra dessa eldsjälar med till exempel rabatt på någon vara eller tjänst?

Hur går det till?

Ditt företags namn och den rabatt som du vill erbjuda, kommer att stå med på den lista som volontärerna kommer att få. De får också ett "frivillig-pass" som de visar för er, i kombination med ID-handling, för att kunna erhålla rabatten. Du får också en poster, där det framgår att ditt företag sponsrar frivilligverksamheten för äldre i Lilla Edets kommun.

  • Företaget får reklam och förhoppningsvis fler kunder
  • Volontärerna får en uppmuntran
  • Frivilligverksamheten lockar fler volontärer

Rabatterna gäller innevarande år. Exempel på rabatt är: Frisersalongen Burret ger 10% på klippning eller Konditori Bullen bjuder på en kopp kaffe till kakan.

Vi sponsrar frivilligverksamheten!

Apotek Hjorten
BlommaLin
Ellbo Terapi
Färgburken
Livskraft i Väst Medicin & Hälsa
ML Tryck AB - 20 % på ordinarie priser

Sponsra frivilligverksamheten

Vill du sponsra frivilligverksamheten i Lilla Edets kommun? Fyll i din intresseanmälan nedan.


Kontaktuppgifter * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter


Senast uppdaterad:

Hjälpte innehållet på den här sidan dig?