Nyheter

Här hittar du alla kommunens nyheter samlade och sorterade efter publiceringsdatum. Vill du söka bland nyheterna i fritext använder du sökfunktionen högst upp.

Senaste nyheterna

 • God andel svenska livsmedel i kommunens kök

  Att öka andelen svenskproducerade livsmedel är ofta bra för både miljö, djurhälsa, landsbygdsutveckling och vår livsmedelsberedskap. Ny statistik visar att Lilla Edets kommun ligger över rikssnittet när det gäller inköp av svenskproducerad mat.
  Utbildning och barnomsorg
 • Är du från Ukraina?

  Från och med 1 juli 2024 gäller nya regler gällande rätten att få svenskt personnummer. Vill du veta vad det innebär för dig som bor i Lilla Edets kommun? Kontakta oss på Integrationscentrum – Work- & Makerspace.
  Omsorg och hjälp
 • Feriearbetare på Klosterängens förskola

  Alla ungdomar i Lilla Edets kommun som är födda 2006 och 2007 erbjuds feriearbete inom olika arbetsområden i kommunens verksamheter. Möt feriearbetarna Alisia Anzén och Ludwig Wahlberg.
  Näringsliv och arbete
 • Kulturprogrammet för september-december är klart

  Nu är kulturprogrammet för september-december klart – ta en kik och se vad som passar dig!
  Uppleva och göra
 • Lunch med företag som deltar i Business Region Göteborgs Tillväxtprogram

  I veckan var det VD-lunch med de företagare i Lilla Edets kommun och Ale kommun som är med i Business Region Göteborgs Tillväxtprogram, vars syfte är att skapa större lönsamhet och en hållbar tillväxt i bolagen.
  Näringsliv och arbete
 • Gångstråk till Gårdaån skapas i Lödöse

  Tillgång till naturupplevelser är viktigt för folkhälsan och Lilla Edets kommun arbetar för att tillgängliggöra vår tätortsnära natur i större utsträckning. Som en del i arbetet testar nu stadsmiljöenheten att klippa upp ett gångstråk över hagmarkern...
  Bygga, bo och miljö