Näringslivsveckan 19-26 april

Grafik i lila, näringslivsveckan

Lilla Edets kommun presenterar Näringslivsveckan 19-26 april - en vecka med vårt näringsliv och kommunens företagare i fokus!

Att företag trivs i Lilla Edets kommun är viktigt. 75 procent av det värde som produceras i Göteborgsregionen kommer från den privata sektorn och 4 av 5 nya jobb i Lilla Edets kommun skapas i småföretag. Därför är företagandet ett så prioriterat område för oss att arbeta med!

Sätter ljus på näringslivet

Under veckan sätter vi ljus på näringslivet i kommunen på olika sätt och vi publicerar nyheter som rör näringsliv och företagande.

Näringslivsveckan är ett återkommande inslag två gånger under året. Tillsammans med er företagare utvecklar vi löpande konceptet!

Lilla Edetmässan 19-20 april

Näringslivsveckan tjuvstartar 19 -20 april med den populära Näringslivsmässan Lilla Edetmässan. Då möts lokala företag och presenterar sin verksamhet, nätverkar och diskuterar kompetensförsörjning tillsammans med andra företag och besökare. I samband med mässfesten delas även utmärkelsen Årets Företagare och Årets Unga Företagare ut utav Företagarna.

Läs mer om Lilla Edetmässan på mässans webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer under veckan

Näringslivsveckan bjuder vidare på nyheter som en e-tjänst för intresseanmälan för direktupphandling, presentation av Sveriges Kommuners och Regioners, SKR:s, Insiktsundersökning gällande företagsklimatet i kommunen och Business Region Göteborg genomför sitt konjunkturseminarium. Kommunen deltar också under Svenskt Näringslivs Västsvensk näringslivschefsdag under veckan.

Uppmärksammar företag med företagsbesök

Förtroendevalda och tjänstepersoner är under veckan ute på företagsbesök - både hos nyetablerade och befintliga företag som flyttat in i nya lokaler eller utvecklat sin verksamhet på annat sätt. Se nyheterna ovan under veckans gång.

Vill du ta emot företagsbesök?

Vill ditt företag också få en möjlighet att tala med kommunalråd och tjänstepersoner från kommunen under ett företagsbesök ute hos dig? Läs mer och anmäl intresse för att ta emot ett företagsbesök!

Datum och tid:

Plats: Lilla Edets kommun

Arrangör: Lilla Edets kommun i samarbete med företag i Lilla Edets kommun

Riktade inbjudningar till berörda.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kontakt

Senast publicerade evenemang

  • Tecknad bild med massor av figurer.