Uppleva och göra

Här hittar du alla kommunens nyheter om uppleva och göra samlade och sorterade efter publiceringsdatum. Vill du söka bland nyheterna i fritext använder du sökfunktionen högst upp.

Senaste nyheterna

 • Vinterns kulturprogram!

  Nu kan du ta del av vinterns kulturprogram! Här hittar du ett brett och varierat utbud av olika kulturaktiviteter.
  Uppleva och göra
 • Kulturlördag - julkul med tomtepyssel lördag 26 november

  Julmys i massor utlovas på lördag under årets sista Kulturlördag i Kulturhuset Eden!Kom och var med på Tomteverkstad med återvinningstema med Farmors Garage och skapa ditt eget pyssel – kanske något för granen eller en julklapp till någon du tycker o...
  Uppleva och göra
 • Nominera till årets utmärkelser!

  Nu är det dags att föreslå ungdomspristagare, kulturpristagare, årets förebild och kulturstipendiat eller att för egen del söka kulturstipendiet för 2022. Senast 15 januari 2023 behöver vi nomineringarna!Varje år delar kommunen ut utmärkelserna för a...
  Uppleva och göra
 •  Föreningsmöte 15 november

  Välkommen till föreningsmöte – vi bjuder in representanter för alla föreningar till en träff med information och inspiration!
  Uppleva och göra
 • Kulturlördag 29 oktober - Rysligt kul i Kulturhuset!

  Höstlovet inleds med rysligt kul aktiviteter i Kulturhuset Eden! Kom och rita skräck med Henrik Jonsson, som bland annat har illustrerat bilderna i Pax-serien och missa inte att pyssla tillsammans med Kreativa Karin som har medverkat i TV4 Nyhetsmorg...
  Uppleva och göra
 • Snart är det höstlov!

  Vecka 44 är det äntligen dags för höstlov och en välförtjänt paus för alla skolelever! Under lovet arrangeras roliga aktiviteter för dig som har lovledigt.
  Uppleva och göra
 • Kulturskolan erbjuder danskurs för dig som är 65+

  Kulturskolan erbjuder alla över 65 år att komma och dansa härliga danspass till gamla klassiker. Vi fokuserar på enkla steg till go´ musik och siktar på många härliga skratt!Kursen löper tio veckor, varav fem veckor under hösten och fem veckor under ...
  Uppleva och göra
 • Skapa konst på Kulturskolans väggar under hösten!

  Nu kan du som är 13 år och uppåt göra en intresseanmälan att delta i ett konstprojekt med muralmåleri i Kulturskolans regi under några veckor i höst.Korridoren högst upp i Kulturhuset Eden kommer då att smyckas med stora målningar från golv till tak ...
  Uppleva och göra
 • Kulturlördag 24 september: I magins värld

  Snart är det dags för höstens första Kulturlördag 24 september på Kulturhuset Eden! Temat för dagen är ”I magins värld”.På programmet står bland annat trolleriföreställning och cirkusskola med Arkadia och workshop i filmskapande med Kulturskolan. Bib...
  Uppleva och göra
 • Vildsvinsstängsel sätts upp på Ryrsjövallen

  Vildsvinsstängsel med el sätts nu upp runt fotbollsplanerna på Ryrsjövallen i Göta.
  Uppleva och göra
 • Premiär för Musikcafé Eden - Easy October 17 september!

  Välkommen till höstens tre tillfällen av Musikcafé Eden - först ut är Easy October 17 september!Musikcaféerna hittar du på Kulturhuset Eden, varje tillfälle mellan kl. 15-17. Inträde kostar 120 kr och fika ingår.
  Uppleva och göra
 • Höstens kulturprogram!

  Nu kan du ta del av höstens kulturprogram! Här hittar du ett brett och varierat utbud av olika kulturaktiviteter.
  Uppleva och göra
 • Kulturonsdagar i höst!

  Välkommen till höstens Kulturonsdagar – en serie kvällsarrangemang med ett brett och varierat programutbud! Alltid kl. 18.30 i Kulturhuset Eden. Kostnadsfritt, men du behöver boka din biljett via Billetto.se. Fika finns att köpa.
  Uppleva och göra
 • Må bättre - träffar i höst för dig mellan 13-19 år

  Är du mellan 13-19 år? Vill du må bättre? Vill du komma i gång med fysisk aktivitet och lära dig mer om olika saker på temat hälsa?
  Uppleva och göra
 • Stora satsningar på kommunens lekplatser

  Lilla Edets kommun arbetar successivt med att rusta upp lekplatser i kommunen.
  Uppleva och göra
 • Nytt utegym vid älvpromenaden

  Du vet väl att vår fina älvpromenad har fått ett nytt utegym? Det ligger strax nedströms om sportfiskeklubben Laxen vid Spånkajen. Helgen lovar sol, så klart du ska ta en promenad eller löprunda och testa utegymmet!
  Uppleva och göra
 • Nya bryggor på alla kommunala badplatser

  Hoppas du njuter av de nya bryggorna vi har satt ut på alla tre kommunala badplatserna!
  Uppleva och göra
 • Tack för alla era tankar kring våra vandringsleder!

  Ett projekt för inventering och upprustning av Lilla Edet kommuns vandringsleder inleddes sommaren 2021. Under våren 2022 har nu kommuninvånarna fått möjlighet att tycka till och dela med sig av sina synpunkter och behov kring lederna.
  Uppleva och göra
 • Dansläger med Kulturskolan i sommar!

  Kulturskolan i Lilla Edet erbjuder kostnadsfritt dansläger för dig mellan 9-16 år i sommar. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.
  Uppleva och göra
 • Nu är upprustningen av elljusspåren Pingstalund och Högstorp klar!

  Vid båda elljusspåren har bland annat dikning, dränering och markbeläggning genomförts under våren och arbetet slutfördes i mitten av juni.
  Uppleva och göra

Arkiv: Uppleva och göra