OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Sök yrkesutbildningar inom Göteborgsregionen

En röd cirkel med texten GRvux.se

GRvux erbjuder möjlighet att läsa en yrkesutbildning på gymnasial nivå inom Göteborgsregionen. Utbildningarna riktar sig till dig som har behov av att byta yrkesbana, saknar gymnasieutbildning eller vill komplettera din yrkesutbildning.

Utbildningarna tas fram i samverkan med arbetsgivarna i Göteborgsregionen. Därför motsvarar utbildningarna arbetsmarknadens krav och ger de kompetenser som efterfrågas. Utbildningarna är avgiftsfria och det finns möjlighet att söka studiemedel hos CSN. Litteratur bekostar den studerande själv.

Ansök senast 3 maj

Ansökningsperioden för utbildningar som startar i augusti 2022 är mellan 6 april - 3 maj. Gör din ansökan på GRvux webbplats.

Höjd åldersgräns för studielån

Riksdagen har infört höjd åldersgräns för studielån - från 56 till 60 års ålder. Det nya lånet införs för studerande som tar lån från 2022.

Studievägledning, vuxenutbildning

Prata gärna med studie- och yrkesvägledaren på vuxenutbildningen för tips och råd om vilka utbildningar du skulle kunna ansöka till eller för att lägga upp en individuell studieplan utifrån dina behov och önskemål - oavsett om det gäller GRvux-utbildningar eller andra utbildningar.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Utbildning och barnomsorg

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.
  • Julia Färjhage pratar på Pep forum
  • Glad, leende bebis på en filt