OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Nu kan du ta del av sommarens kulturprogram!

Kollage av tre olika bilder. Första bilden föreställer en blomma, andra bilden föreställer en man med hatt och väska med mörk bakgrund och tredje bilden föreställer tre personer i medeltida kläder.

Nu är sommarens kulturprogram klart! Här hittar du ett varierat utbud av olika kulturaktiviteter.

Ett litet smakprov på delar av programmet är till exempel nationaldagsfirandet i Ströms slottspark med aktiviteter och uppträdanden för alla åldrar. Nationaldagen bjuder på musikuppträdanden, teaterföreställningar, barnaktiviteter, stuntshows och mycket mer! Här kan du också läsa om sommarens allsångstillfällen för både vuxna och barn, konserter med Kulturskolan, Sommarboken för barn 8-12 år, få hintar om vad som händer på Lödöse museum och om föreställningar på Ljudaborg i sommar.

Här finns något för alla! In och kika i programmet och se vad som passar dig!

Hämta ditt tryckta exemplar

Du är också välkommen in att hämta ditt tryckta exemplar av kulturprogrammet på biblioteket i Kulturhuset Eden eller hos Medborgarservice i kommunhuset. I Lödöse finns kulturprogrammet på biblioteket i Lödöse museum.

Och du – du hittar även alla evenemangen och eventuella ändringar på kommunens evenemangskalender!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Uppleva och göra

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Ukrainas flagga
  • Ukrainas flagga

  • Är du från Ukraina?

    Från och med 1 juli 2024 gäller nya regler gällande rätten att få svenskt personnummer. Vill du veta vad det innebär för dig som bor i Lilla...
  • En kille och tjej i halvbild utomhus.