OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Nytt nummer av nyhetsbrevet Näringsliv

Blå bakgrund med ett tecknat kuvert med symbolen snabel-a på. Ovanpå kuvertet sitter en tecknad man med grön tröja och en megafon i handen.

Denna gång kan du läsa om Näringslivsveckan som ägde rum vecka 40, då det bland annat anordnades höstmarknad, byggfrukost för bygg- och hantverksföretag, näringslivslunch med Svenskt Näringsliv på tema företagsklimat där Stendahls Bil och Cander Bemanning deltog och politiker samt FöretagsCentrum besökte Lödöse Musteri och Essity under företagsbesök.

Du kan också läsa om den kommande julmarknaden, hitta datum för vinterns Starta eget-information, läsa om informationsmöte om skredrisk, hur du kombinerar ditt företags hållbarhetsarbete med affärsutveckling och entreprenörskap med workshopserien Hållbarhetshjulet och om nya företag och upphandlingar och mycket mer!

Gott och blandat och en bra information till dig som driver företag i Lilla Edets kommun, helt enkelt! Nyhetsbrevet utkommer 8 – 10 gånger om året.

Skriv gärna ut det och lägg det på fikabordet!

Vill du prenumerera på nyhetsbrevet?

Vill du få framtida nyhetsbrev direkt i mailen? Skicka då ett meddelande till Kajsa Jernqvist, näringslivsutvecklare, Lilla Edets kommun, kajsa.jernqvist@lillaedet.se

Välkommen att själv också komma med förslag till intressanta saker att ta upp i nyhetsbrevet!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.
  • Julia Färjhage pratar på Pep forum
  • Glad, leende bebis på en filt