Lilla Edetdagen - ta chansen att visa upp ditt företag eller förening!

Lila grafik med vit text: Lilla Edetdagen och vågor.

Lördag 2 september förvandlas Lilla Edet till en festplats med musik, underhållning, god mat och massa spännande aktiviteter - det blir ett program som passar för alla. Ta chansen att visa upp ditt företag eller din förening då!

Denna inbjudan riktar sig till företag och föreningar i Lilla Edets kommun. Att medverka under Lilla Edetdagen är ett bra tillfälle att synliggöra er verksamhet lokalt på hemmaplan för tusentals besökare.

Arrangera eller få synlighet som sponsor

Vill ditt företag eller förening vara med och arrangera någon aktivitet eller happening under Lilla Edetdagen? Det kan du göra från din egen lokal eller boka en plats på torget. Du har också möjlighet att bli sponsor och få extra synlighet.

Vi ser fram emot en härlig dag med många besökare och skön stämning! Klart ditt företag eller förening ska medverka!

Läs mer och anmäl dig här.

Lilla Edetdagen arrangeras av Företagscentrum och sponsorer.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.
  • Julia Färjhage pratar på Pep forum
  • Glad, leende bebis på en filt